クラブ・サークル卒業生の方国際交流・留学在学生の方学生生活就職・資格市民・一般の方教職員

2011年8月18日(有効期限:2011年8月24日)

本学の教員名をかたるEメールについて(注意)

本学の教員名をかたり、金銭の振込みを依頼する英文のEメールを送信している者がいます。

本学及び本学教員とは全く無関係であるので、相手先に連絡や振込みをしないようにご注意ください。

また、Eメールはただちに削除してください。

経営企画グループ

CAUTION -Fictitious Emails sent under the name of our university professor-

We have currently become aware that somebody is sending fake phishing and spoof Emails (from an Email address containing the name of our university professor.)

The professor has nothing to do with such Emails.

The Emails ask the recipients to reply to the sender or to credit someone’s account, but doing so could put you into the risks.

Please do not respond to such Emails but delete them from your computer immediately.

Administrative Planning Group