クラブ・サークル卒業生の方国際交流・留学在学生の方学生生活就職・資格市民・一般の方教職員

2013年8月 5日(有効期限:2013年8月 5日)

本学の教員名をかたるEメールについて(注意)

本学の教員名をかたり、金銭の振込みを依頼する英文のEメールを送信している者がいます。

本学及び本学教員とは全く無関係であるので、相手先に連絡や振込みをしないようにご注意ください。

また、Eメールはただちに削除してください。

経営企画グループ

CAUTION -Fictitious Emails sent under the name of our university teacher-

We have currently become aware that somebody is sending fake phishing and spoof Emails.

The Email adress contains the name of the teacher, but it has nothing to do with the teacher and our university.

The Emails ask the recipients reply in order to get more information.

Please do not answer the Email and delete it immediately.

Administrative Planning Group