ピックアップ研究活動

2016年12月13日

衣川将介講師が「ニューヨーク州立大学バッファロー校 最優秀博士論文賞」を受賞

本学英米学科衣川将介講師による博士論文"Mark Twain's Secret Writings."が、2016-2017年 最優秀博士論文賞(Outstanding PhD Dissertation Award)を受賞いたしました。

この最優秀博士論文賞は、アメリカ ニューヨーク州立大学バッファロー校において過去5年間に提出された芸術・人文学分野における博士論文のうち最も優れたものに贈られる賞です。

The"Outstanding PhD Dissertation Award" is awarded to the single best dissertation researched and written by a University at Buffalo, SUNY doctoral student who received their PhD within the past five years in a discipline within the area of Arts and Humanities.